Ziarista, în vârstă de 30 de ani, a fost bătută, violată şi ucisă cu bestialitate în urma cu câteva zile, la Ruse, aproape pe malul Dunării. Criminalul este un bărbat de 21 de ani, care a fost arestat în Germania.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

El le-a declarat procurorilor că era sub influenţa alcoolului şi a drogurilor şi că nu a realizat ce face. Severin Krasimirov a spus ca el doar a lovit-o pe victimă, nu că a violat-o şi ucis-o.

 

Mulţi bulgari sunt de părere că ea a fost ucisă datorită anchetelor pe care le făcea, dar poliţia de la Sofia nu a confirmat această ipoteză.

Familia, prietenii, dar şi zeci de bulgari au condus-o astăzi pe ultimul drum pe Victoria. A fost o mare de lacrimi şi tristeţe la biserică în care a avut loc slujba de înmormântare a tinerei de numai 30 de ani. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si