Willow Taylor Brown, din Perton, Wolverhampton, o să rămână cu siguranţă în istorie, nu doar pentru faptul că este frumusică foc, ci pentru faptul că are nici mai mult nici mai puţin de 25 de prenume. Conform Metro.co.uk, fetiţa în vârstă de 10 ani se numeşte Willow Sullivan Corbett Fitzsimmons Jefferies Hart Burns Johnson Willard Dempsey Tunney Schmeling Sharkey Carnera Baer Braddock Louis Charles Walcott Marciano Patterson Johansson Liston Clay Frazier Fareman Taylor-Brown.

Mama ei, Maria Brown, în vârstă de 44 de ani, spune că este o tradiţie de familie ce datează încă din anul 1974, iar ea la rândul ei când s-a născut a primit tot 25 de nume. Toate cele 25 de prenume pe care fetiţa le poartă apar atât pe certificatul de naştere cât şi pe paşaport.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Mama fetiţei recunoaşte că fetiţei sale îi este greu să-şi reţină tot numele. "Willow nu-şi ştie toate numele, ştie doar câteva", spune femeia. Maria Brown este de părere că această tradiţie pe care familia ei o îmbrăţişează de ani buni este ceva bun, iar oamenii îi întreabă mereu ce nume poartă.

sursă foto: Metro.co.uk


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si