Doi oameni, pasionaţi de istorie, plecaţi în cautare de vestigii istorice, au făcut o descoperire şocantă într-o pădure din Vrancea.

Bărbaţii se aflau într-o pădure din zona Soveja în momentul în care au dat peste oseminte umane, scrie Realitatea de Vrancea. Cei doi căutători de vestigii istorice au anunţat imediat poliţia şi specialiştii de la muzeul Vrancea.  Osemintele au fost scoase cu grijă şi aranjate, apoi au fost trimise la Iaşi, pentru expertizare.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Din primele informaţii, e posibil ca scheletul să aparţină unui soldat căzut pe câmpul de luptă în primul război mondial. Tot în pădurea respectivă căutătorii au mai descoperit plăci funerare şi alte obiecte ce ar fi aparţinut unui militar. 

sursă foto: Realitatea de Vrancea 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si