Imediat după difuzarea emisiunii, La Fan Arena s-a dezbătut pe larg sosirea celor doi în Republica Dominicană. Cătălin Cazacu, Victor Slav, Cătălin Dumitrescu şi Mariana au fost invitaţii care au comentat tot ce se întâmplă la Exatlon.

La un moment dat, Cătălin Cazacu a întrebat-o pe Mariana cine crede că ar fi meritat să fie antrenorul Războinicilor, în locul lui Ionuţ Jaguarul.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

”Eram buna totusi, eu, daca stau si ma gandesc, pentru ca stiam sa ii motivez, sa tip la ei, sa ii incurajez, Dar, bine, sa lasam gluma la o parte, cel mai echilibrat ca sa fie antrenor din echipa noastra mi s-a parut Alex. Alex ,,Bentita”.

Pentru ca Alex avea grija de noi, deci chiar

pot sa zic ca avea grija de noi, el se ocupa cu chestia asta. Alex stia sa vorbeasca cu noi, sa ne spuna, sa ne calmeze, sa ne motiveze. Mie Alex mi s-a parut cel mai potrivit’‘, a spus Mariana, fosta Razboinica Exatlon sezonul 1.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si