În 2004, Ilie Balaci a comandat din Dubai parizer din România. La acel moment, Balaci, care a decedat pe 21 octombrie, la 62 de ani, era antrenor în Emiratele Arabe Unite. El a fost vizitat de jurnalistul Daniel Nanu, pentru un interviu, dar Balaci i-a transmis să nu vină cu mâna goală.

Ilie Balaci a comandat din Dubai parizer din România: "Din ăla gros, ca pe vremuri"

„Când l-am vizitat în Dubai, prin 2004, mi-a dat telefon: "Ţărane, te duci la un supermarket şi pui în paporniţa cu care vii vreo 3 suluri de parizer din ăla gros, ca pe vremuri, că mi-e poftă". Mă tachina cu apelativul ăsta, deşi el s-a născut la Bistreţ, iar eu la Târgu Jiu, metropolă cum ar veni...”, a povestit Nanu în Gazeta sporturilor.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Ilie Balaci a comandat din Dubai parizer din România. A fost supărat că i s-a rătăcit "comoara"

Pentru că îi era poftă, Ilie Balaci a comandat din Dubai parizer din România. 

„Ghinion, geanta cu parizerul lui Ilie s-a rătăcit la Istanbul în escală! Mi-a fost adusă a doua zi de la sosirea mea la Dubai. Timp suficient pentru ca el să se tot întrebe, foc de supărat, de ce nu s-a rătăcit geanta cu bagajul meu şi s-a rătăcit tocmai cea cu "comoara" lui care-i amintea de vremurile de altădată?!”, a mai relatat Daniel Nanu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si