Ilie Balaci a fost un mare fotbalist, însă la fel era şi ca om! Fosta glorie a Craiovei Maxima nu s-a plâns niciodată de bani, dimpotrivă, a avut destui încât să le ofere şi altora!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Drept dovadă, în perioadă în care antrena în Qatar, el avea grijă în special de oamenii necăjiţi pe care îi întâlnea la stadion! Dorian Gugu, cel care i-a fost secund lui Balaci, ani de zile, în străinătate, a relatat un episod în care Ilie era mai mult decât generos.

Citeste si: Secretul lui Ilie Balaci! De ce boala suferea in mare secret fostul mare fotbalist EXCLUSIV

Ilie Balaci, socat de gestul unui indian sarac! "Cu  o seară inainte de a părăsi Qatar-ul, am aflat că a murit!"

“Am cucerit Cupa Cupelor Ţărilor Arabe cu Al Sadd, iar Ilie a avut iniţiativa să punem toţi bani să-l sprijinim şi pe un indian care ajuta la echipă. Saranga îl chema! Ne spunea, săracul, că stă în condiţii precare cu familia, se îmbolnăvise maica-să şi am convenit ca, la fiecare etapă, să facem o colectă şi pentru el.

Când a auzit că Ilie pleacă, s-a pus în genunchi şi a început să plângă după “coach Balaci”! Iar cu o seară inainte de a părăsi Qatar-ul, am aflat că a murit! A facut infarct! Cred că inclusiv din supărare pentru despărţirea de Ilie, datorită căruia reuşise să strângă un ban pentru familie”, a povestit Gugu pentru Gazeta Sporturilor.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si