Actriţa Draga Olteanu Matei a fost dusă la IPJ Neamţ, scriu cei de la Monitorul de Neamţ.

Oamenii legii au chemat-o pe actriţă la ei "acasă" pentru a o "amenda" cu flori, cu ocazia zilei sale de naştere. Toţi poliţiştii de la IPJ Neamţ i-au cântat actriţei "La mulţi ani" şi i-au înmânat o diplomă de excelenţă ca semn de apreciere pentru întreaga carieră.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

La evenimentul organizat de autorităţile locale au Dorel Vişan, Vladimir Găitan, Dan Puric, Ovidiu Cuncea şi regizorul Şerban Georgescu. „Dragostea pe care ne-o transmiteţi din sală, modul în care ne urmăriţi pe fiecare dintre noi este un dar nemaipomenit pentru noi, cei care am îmbrăţişat această profesie. De fiecare dată când mă întîlnesc cu dumneavoastră, trebuie să vă spun că eu sunt mai pupăcioasă, îmi vine să vă sar la gât“, a spus marea actriţă.

După retragerea la Piatra Neamţ, actriţa a înfiinţat Teatrul Vostru, primul teatru privat din România cu actori neprofesionişti, însă acesta şi-a întrerupt activitatea din cauza stării de sănătate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si