Imagini de senzaţie cu Cristi Borcea şi Valentina Pelinel. Cei doi au ţinut să sărbătorească faptul că omul de afaceri a ieşit pe cauţiune din închisoare şi au mers la un restaurant de fiţe din Bucureşti.

Vineri, la finalul percheziţiilor, procurorii au decis să îl ducă pe Cristi Borcea lla audieri. După ce a petrecut ore bune în faţa procurorilor DIICOT, Cristi Borcea a plătit o cauţiune uriaşă, de două milioane de lei, pentru a putea pleca acasă.

La câteva ore după eliberare, Borcea a mers împreună cu proaspăta sa soţie, Valentina Pelinel, la un restaurant din Bucureşti. Pe chipul lor se poate citi îngrijorarea, dar asta nu le-a afectat ieşirea romantică.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Două milioane de lei a plătit Cristi Borcea că să se poată bucură de o cină la restaurant alături de Valentina Pelinel, dar... a meritat. Primele imagini cu fostul acţionar de la Dinamo în libertate sunt mai mult decât grăitoare.

Cristi Borcea a savurat din plin gustul dulce al libertăţii, obţinut după ce a plătit cauţiunea de două milioane de lei, impusă de procurorii DIICOT judecători, ca să poată fi cercetat în libertate pentru acuzaţiile aduse în dosarul deschis vineri.

Fostul finanţator al clubului Dinamo a fost audiat într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare a banilor, cu prejudiciu estimat de anchetatori la 40 de milioane d elei.

La restaurantul din parcul Herăstrău, însă, Cristi Borcea se arată a fi extrem de relaxat în compania soţiei lui şi a unui amic. Are chiar şi răbdare să îi explice ospătarului în detaliu ce doreşte să comande pentru el şi pentru Valentina.

Nu ezită nici să îşi sărute soţia sau să fie foarte grijuliu cu ea.

De altfel, în momentul în care a fost eliberat, după 4 ani şi trei luni petrecuţi în spatele gratiilor, Cristi Borcea tot despre Valentina a vorbit.

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel s-au căsătorit religios la sfârşitul lunii septembrie, la Budapesta, iar costurile pentru ceremonie şi petrecere au fost de ordinul sutelor de mii de euro.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si