Sportivul, în vârstă de 40 de ani, s-a prăbuşit în gol, în Alpii italieni, după ce a sărit de pe vârful muntelui. Paraşuta nouă pe care o încerca pentru prima oară, nu i s-a deschis.Prietenii săi, profund îndureraţi, fac acum demersuri pentru a-i aduce trupul neînsufleţit în ţară.

Rudi avea 40 de ani. Iubea să privească lumea de la înălţime şi să simtă adrenalină până-n măduva oaselor.

Tocmai de aceea, călătorea cu prietenii săi prin ţări străine, în căutarea unor vârfuri înalte, de unde să poată sări cu paraşuta.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Ieri, sportul pe care-l iubea la nebunie....l-a ucis. Rudi Ivan, împreună cu 3 amici, îşi petrecea sfârşitul de săptămâna în Alpii italieni, aruncându-se de pe nişte stânci aflate la înălţime. Sportivul s-a prăbuşit în gol după  ce ar fi încercat o paraşuta nouă, cumpărată de un prieten de-al sau. Această ar fi avut un nod şi din această cauza nu s-a mai deschis.. Trupul i s-a prăbuşit în gol  150 de metri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si