Abandonat la naştere, Dan Alexandru a fost luat în plasament de familia Popescu din Călăraşi. Nicu, Tudora şi fiica lor, Vasilica, l-au crescut ca pe propriul lor copil timp de 15 ani. Adolescentul este acuzat că luni seara i-a ucis pe cei doi bătrâni octogeneri şi pe fiica lor. Vecinii, care ştiau situaţia familiei, spun că nu se aşteptat ca tânărul să comită o asemenea atrocitate.

"Chiar aseară l-am văzut pe bătrân. Era abătut, iar apoi, am auzit ce s-a întâmplat de dimineaţă. Noi, ca vecini, nu am avut niciodată problemă cu ei. Pe el l-au crescut de mic. Acum o fi auzit că s-au luat pensiile şi probabil din această cauză. Eu nu ştiu ce a fost între ei, ca familie. Ferească Dumnezeu de aşa ceva", a declarat unul dintre vecinii bătrânilor ucişi.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"De mic l-au crescut şi i-au purtat de grijă. Eu nu mă gândeam niciodată. Când treceam pe aici, copilul mă saluta mereu. Eu nu l-am văzut ieri, că am fost la spital. Nepoatele mele l-au văzut ieri, dar nu au suspectat nimic. Să ştiţi că l-au crescut cu mare greutate şi sacrificii. El de doi ani nu mai stătea aici, dar mereu venea în vizită. Probabil că a auzit că a luat pensia, că aveau în casă banii de înmormântare, cine ştie.

Nu mă aşteptam la aşa ceva.", a mai spus o altă vecină.

Detalii despre acest caz ai diseară în cadrul jurnalului Ştirilor Kanal D de la ora 18:45!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si