Bratu a batut pe rând pe Ripensia (2-0), ACS Poli Timişoara (2-1) şi UTA (1-0), echipe cu 10 titluri naţionale în palmares. Din subsolul clasamentului, Bacăul se află acum deasupra liniei retrogradării. "Cu multe echipe de tradiţie, Liga2 este în acest sezon un campionat dur, puternic şi provocator şi din care eu ca antrenor am ce învăţa, fiind la prima astfel de experienţă", a punctat Florin Bratu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Bacăul, din nou pepiniera fotbalului românesc?!
Campion cu Rapid la doar 23 ani, apoi campion de juniori al României cu Dinamo ca antrenor şi fost selecţioner al naţionalei sub 19 ani, Florin Bratu pariază pe tineri şi la Bacău. La ultimul meci, cel contra arădenilor, Aerostar a avut pe teren 5 jucători sub 21 ani.  Tehnicianul de 38 ani l-a învins şi pe celebrul Ionuţ Popa (65 ani) într-un duel al generaţiilor de antrenori.

"Pentru mine nu contează vârsta, ci cum se prezintă la antrenamente şi ce fac pe teren. Aici, la Bacău, s-au lansat mulţi fotbalişti importanţi precum Andrei Cristea, Lovin, Goian, Baciu, Narcis Răducan, există potenţial să asigurăm jucători de calitate pentru fotbalului românesc", a spus Florin Bratu.

Laudă debutul lui Ianis Hagi
După ultimul meci de campionat, Florin Bratu a vorbit la superlativ şi despre posibilul debut all lui Ianis Hagi, la naţionala de seniori.
"Ianis este un jucător cu multă calitate, pe care eu îl plac mult. Un jucător rar în fotbalul românesc, care poate lovi mingea cu ambele picioare. Prin ambiţia pe care o are eu cred că poate creşte foarte mult în următorii doi ani".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si