Femeia, ofiţer la Jandarmerie, îşi plimba fetiţa în cărucior, când un şofer de 26 de ani le-a lovit în plin chiar pe trecerea de pietoni.

Martorii spun că tânărul gonea cu 100 de kilometri pe oră. Chiar el a recunoscut că nu a frânat deloc. Poliţiştii l-au reţinut în urmă cu scurt timp.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Impactul fatal a fost suprins de camerele de supraveghere. Pe trecerea de pietoni, cu o viteză uluitoare, maşina le spulberă pe tânăra mamă şi pe fetiţa ei aflată în cărucior. Amândouă sunt aruncate câţiva metri, până pe trotuar. Şoferul spune că le-a văzut şi totuşi recunoaşte că nu a frânat.

„Dacă eu nu am frânat.

puteam să mă duc şi până la trecerea cealaltă. Eu nu am frânat pentru că am vrut să o evit. Aveam intenţia să o evit şi ea a sărit cu căruciorul în faţa mea”, a declarat Chetrariu Iulian, şoferul care a produs accidentul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si