S-au cunoscut, s-au plăcut şi s-au îndrăgostit unul de altul pe plajele din Dominicană. Românul Iulian Pîtea şi mexicanca Ana Gonzalez formează în acest moment primul cuplu de la Exatlon, iar povestea lor a fascinat fanii de pe două continente.

Nu toată lumea este însă de acord cu această abordare. Mai mulţi fani, mai ales printre cei din Mexic, sunt de părere că Iulian este doar un ”vânător de faimă” şi asta pentru că a devenit foarte popular pe reţelele de socializare abia după ce a sărutat-o pe Ana.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Aceştia argumentează prin faptul că Iulian şi-a triplat numărul de urmăritori pe Instagram după ce s-a declarat îndrăgostit de mexicancă, aceasta fiind mult mai populară decât el pe reţelele de socializare. Astfel, de la 30.000 de urmăritori, românul se apropie rapid de 90.000, mulţi dintre aceştia venind chiar din Mexic. Când a intrat la Exatlon, Iulian avea aproape 9.000 de urmăritori.

Varianta nu stă prea bine în picioare, pentru simplul motiv că şi Ana a crescut foarte mult în ultimele săptămâni.

Astfel, de la 200.000, ea ajuns la aproape 290.000 urmăritori.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si