Accident în Buzău, unde o şoferiţă ce conducea un camion a intrat în plin în maşina din faţa ei. Accidentul a avut loc pe E85, la Costeşti, în Buzău, iar şoferiţa care conducea camionul le-a oferit o explicaţie halucinantă poliţiştilor.

Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere arată cum în intersecţia cu drumul european E85 o maşină mică opreşte pentru a da prioritate şi în acelaşi loc, dar pe banda a doua opreşte o altă maşină şi se încadrează pentru a efectua un viraj la stânga.

 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Acesta este momentul în care camionul condus de o şoferiţă în vârstă de 47 de ani loveşte maşina care se pregătea pentru viraj. Femeia le-a spus poliţiştilor că accidentul nu s-a produs pe fondul neatenţiei la volan, ci din contră, a văzut toate manevrele, însă a calculat greşit spaţiul rămas între cele două maşini.

Conform Buzoienii, accidentul nu s-a soldat cu victime.


 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si