Trei femei şi-au pierdut viaţa după ce maşina pe care Ionuţ o conducea a intrat pe contrasens şi le-a spulberat efectiv. O mamă, o bunică şi o copilă de trei ani au murit în urma impactului devastator.

Reporterii Ştirile Kanal D au mers în Negreşti-Oaşi, localitatea în care Ionuţ a copilărit şi acolo unde familia are casa. Oamenii care l-au cunoscut, dar şi autorităţile locale sunt consternaţi că tânărul a făcut aşa ceva.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"Băiatul lui Manea să facă aşa ceva? Nu îmi vine să cred ce aud. Era un copil deştept, respectuos. Nu mergea la petreceri, la băutură. Părinţii lui sunt nişte oameni extraordinari. El nu le-a făcut niciodată necazuri", a spus unul dintre vecinii tânărului.

"Am auzit că e vorba de cineva de la noi din localitate. Părinţii lui sunt plecaţi de mult, cu afaceri prin ţară.

El lucra în construcţii. Am fost surprinşi să aflăm că Ionuţ era la volan. Ei sunt o familie serioasă în oraşul nostru, el este un tânăr educat care de ceva vreme are afaceri prin ţară.", a spus o reprezentantă a comunităţii.

"Eu îl cunoşteam personal şi pe el, dar şi familia lui. Era un băiat liniştit care nu ieşea din tipare. Am fost surprins să audă că el a putut să facă aşa ceva.

Nu mi-a venit să cred", a spus o persoană care cunoaşte familia tânărului. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si