Peste 150 de oameni sarmani stau in frig si in conditii de calvar intr-un bloc de locuinte sociale din Slatina.

 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Totul, din cauza unor facturi foarte mari, neachitate. Autoritatile dau vina pe fostul administrator si actualul casier al respectivelor blocuri, pe care-i acuza ca au furat banii pentru utilitati. Cei acuzati se apara si spun ca, de fapt, e vorba despre subventii neplatite de autoritatile locale.

Factura pentru gaz de iarna trecuta depaseste 25.000 lei. Bani pe care casiera s-a trezit ca ii are de platit din buzunarul propriu. Femeia este acuzata ca, din septembrie 2017 si pana in iunie anul acesta, a incasat de la locatari peste 17.000 de lei, dintre care ar fi platit doar 6.000.

Nu se stie unde au disparut banii, insa, pana una-alta, familiile sarace, care au si zeci de copii, au de suferit de pe urma acestei situatii de doua luni. Politia va ancheta cazul.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si