Intre timp, insa, Robert Berechet a cerut astazi, in fata judecatorilor, sa fie cercetat in libertate, dar cererea i-a fost respinsa. Bunica individului spune ca individul a luat-o pe carari gresite de cand parintii lui s-au despartit. Va avertizam, urmeaza imagini care va pot afecta emotional.

Bunica lui Robert Gabriel n-a crezut ca a crescut un monstru. Femeia sustine ca nepotul ei a devenit periculos de cand parintii lui au divortat.

Tatal agresorului a ajuns dupa gratii, in Spania, iar mama sa lucreaza, se pare, in armata si e mai mult plecata. Asa ar fi ajuns individul sa caute atentie in anturaje periculoase.

"N-a avut o copilarie usoara, dar a fost crescut foarte bine. A invatat scoala in oras, la cel mai bun liceu, la liceul  Mihai Viteazu pana in clasa a VIII-a. In clasa a VIII-a incolo s-au despartit parintii si a luat-o pe cai gresite. N-a vrut sa mai asculte de nimeni.", a spus bunica tanarului.

"Psihopatii sexuali sunt imprevizibili, comportamentele lor de la o zi la alta sau de la o oportunitate comportamentala la alta se schimba. Mai ales sub influenta alcoolului, a drogului.", Tudorel Butoi, psiholog criminalist.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Drogurile erau la ordinea zilei, iar fara ele individul intra in sevraj. Incepuse sa-si arate latura sadica si nu-i era teama ca va fi pedepsit. Credea ca functia mamei sale in armata il va scapa de fiecare data.


Fiind sigur pe el, individul a atins apogeul violentei vinerea trecuta, cand pana si vecinii s-au cutremurat.

"De acolo si pana aici erau numai farfurii sparte, pahare, cani si tot ce a mai avut prin casa. Tot ce i a picat in mana. Se droga, doamna? Da.", a spus o vecina.

"Oamenii din blocul in care tanarul locuia cu chirie cu iubita lui spun ca acesta nu era doar consumator de etnobotanice, ci le-ar fi si comercializat iar din acest motiv, prin cladire se perindau tot felul de persoane dubioase.", Alin Antohe, reporter Stirile Kanal D.

O tara intreaga a ramas socata de sadismul aratat de Robert in filmarile violente. De duminica si pana astazi s-au strans aproape 40.000 de semnaturi pentru ca individul sa fie condamnat la inchisoare pe viata.

"E un baiat mult complexat un baiat cu complexe de inferioritate profunde, el nu si le poate realiza decat prin agresiune cand domina si isi demonstreaza lui sa faca ce...S-o loveasca pe biata fata, s-o tina chinuita ca pe un catel undeva intr-o baie", a explicat Tudorel Butoi, psiholog criminalist.

Baiatul in varsta de 20 de ani, care este in arestul politiei, nu a primit vizitatori pana acum. Cea care i-a fost iubita a inceput consilierea psihologica intr-un centru special.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si