Maria Ghiorghiu face noi previziuni cutremurătoare! Cunoscuta clarvăzătoare nu are veşti bune cu privire la viitorul ţării noastre.

Într-un interviu acordat în direct la Antena Stars, Maria Ghiorghiu a spus ce ar urma să se întâmple în România, veştile nefiind deloc bune. De asemenea, nici în alte locuri din lume lucrurile nu stau foarte bine.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

”Cu tristeţe vă spun. E vorba de Franţa. În 23 septembrie, acum două luni scriam un articol despre "iarăşi Franţa?". După cum vezi, Franţa este iar în vizorul teroriştilor.(...) Chiar acum două zile auzeam un glas care spunea că apele oceanului cresc şi chiar vedeam. O putere nevăzută mă ia şi mă duce acolo, era apa mai înaltă cu un metru ca mine, da, poate însemna un tsunami. Posibil un cutremur mare. O tornadă şi un uragan puternic despre care vom auzi. Ce mă îngrijorează foarte mult e Rusia. Un glas îmi spunea stare de răboi în Rusia! Vedeam harta României ruptă la partea sudică. Cred că până la urmă pe acolo va începe războiul.

(...) Ne von confrunta din nou cu gripa aviară, apoi o epidemie de rujeolă în România", a spus Maria Ghiorghiu.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si