După ce a lovit din spate o mașină, șoferița vinovată a ricoșat într-un parapet de pe marginea drumului, iar apoi mașina ei s-a răsturnat. Accidentul a avut loc la marginea orașului Chișinău, la Stăuceni, informează publika.md.

„Mergeam pe partea stângă şi ea cu viteză venea şi m-a lovit din urmă. Am întors şi dumneaei s-a dus în parapet şi din parapet a aruncat-o în partea ceea acolo, iată şi s-a inversat”, a spus bărbatul care era în mașina lovită de șoferița neatentă.

„La mine în maşină mai era soţia, noi mergeam la mort. Să luăm actele pentru ca să o îngropăm pe mama”, a mai spus victima accidentului.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Bărbatul șoferiței vinovate a avut o reacție total neașteptată: „Principalul că ea este sănătoasă şi tot normal. În rest nu mă interesează nimic. Tot a fost super”, a spus soţul şoferiţei. Șoferii s-au împăcat, dar cauzele accidentului vor fi analizate de polițiști.

 

SURSA


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si