Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Aurora Voicilă, accidentul a avut loc, sâmbătă dimineaţa, între localităţile Şag şi Jebel, pe drumul care leagă Timişoara de Vama Moraviţa.

Accident în Timiș 

"Un bărbat de 33 de ani a condus un autoturism pe DN 59 din direcţia Jebel înspre Şag, iar din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum a pierdut controlul direcţiei de mers, intrând în coliziune cu un TIR ce se deplasa din sens opus, condus de un bărbat de 59 de ani.

În urma impactului două persoane, pasagere în autoturism, au fost rănite şi transportate la spital. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporal din culpă”, a declarat Aurora Voicilă.

Accident în Timiș 

Circulaţia rutieră între Şag şi Jebel a fost blocată câteva zeci de minute, cât timp poliţiştii au făcut cercetarea la faţa locului.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

sursa foto: News


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si