La fel ca în fiecare an, punctul de întâlnire al celor 300 de manifestanti a fost Piata Maria, locul de unde a izbucnit scânteia Revolutiei Române. Apoi suporterii echipei de fotbal au pornit spre Cimtirul Eroilor, unde isi dorm somnul de veci Eroii Timisoarei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Pe traseu, suporterii au tinut în mâini steaguri tricolore, flori si au scandat diferite lozinci

Prima oprire a manifestantilor a fost la Catedrala Mitropolitana unde au aprins candele in memoria celor care s-au jertfit pentru libertate in urma cu 29 de ani. Tinerii si-au continuat apoi drumul pana in fata Operei, unde au rostit rugaciunea "Tatal nostru" si au tinut un moment de reculegere în amintirea martirilor Revolutiei Române.

În drum spre Memorialul Revolutiei, suporterii au aprins torte si fumigene, tot în cinstea eroilor Revolutiei. La Timisoara au murit, în timpul evenimentelor din Decembrie 1989, aproximativ o suta de persoane.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si