Se spune că aschia nu sare departe de trunchi, iar in familia Karamyan se confirma zicala. Fostii fotbalisti la Steaua, Rapid sau Poli Timisoara, gemenii din Armenia au baieti care le calcă pe urme. Artiom a plecat in SUA si s-a stabilit în Los Angeles, acolo unde si joaca fotbal fiul sau, iar Arman pregateste juniorii de la Chiajna.

Printre ei se regaseste si fiul cel mare, Surik, jucator care a îmbracat deja tricoul echipei naționale.

A Romaniei, nu a Armeniei! La 14 ani, seniorul lui Arman Karamyan a debutat pentru echipa ”tricolora” intr-un meci cu Moldova, partida in care a si marcat!

Un armean la naționala României! Băiatul lui Arman Karamyan a debutat cu gol în tricolor

”I-a cantat imnul la Piatra Neamt, iar pentru mine a fost si ciudat si impresionant, dar asta este viata...” a spus tatal si antrenorul lui Surik, Arman.

”Am fost foarte fericit, iar tata mi-a spus ca am jucat bine si ca este mandru de mine. El si unchiul Artiom au fost idolii mei” a spus pustiul de 14 ani.

La Chiajna, Arman pregateste o grupa de juniori din care face parte si Surik. Dar acest lucru nu-i ofera un avantaj pustiului! Din contra, spune el, pentru ca tehnicianul Karamyan pune multa presiune pe el.

Un armean la naționala României! Băiatul lui Arman Karamyan a debutat cu gol în tricolor

”La antrenament nu tin cont ca Surik este baiatul meu. Pe teren suntem antrenor-jucator, doar acasa suntem tata si fiu”. a spus Arman Karamyan

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: O femeie face bani depistându-i pe bărbații care își înșală partenerele. Ce face un „tester de fidelitate” și cât câștigă pe lună- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Mihai Stoichita laudă familia Karamyan. Fost antrenor al fratilor Karamyan la naționala Armeniei, Mihai Stoichita s-a aratat incantat de progresul micutului Surik si i-a urat acestuia sa ii calce pe urmele tatalui sau. "Fratii Karamyan sunt doi baieti de mare caracter, s-au adaptat foarte bine în fotbalul romanesc. Sper ca Surik sa duca mai departe traditia in familie.”

Video aici

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si