Mergem astazi in Vaslui, in comuna Vulturesti. Acolo, in pragul sarbatorilor, copiii au dorinte marunte pentru Mos Craciun. Iar Alexandra Timar, o tanara din Arad s-a hotarat sa le ofere o bucurie in preajma Craciunului, cu ajutorul preotului din localitate.

In casuta albastra, izolata intre noroaiele pana la glezna, locuiesc Ionela, Marian si Nicolas. Cei 3 frati impart cu parintii 2 camere.

Aici invata, aici se joaca, dar speranta ca viata lor se va schimba odata si odata li se citeste in ochi.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Au impodobit deja bradul si il asteapta pe Mos Craciun.

In universul lor, momentan nu exista cuvantul "grija". Se bucura de copilarie, de mancarea modesta si de scoala. Mama celor 3 copii este casnica. Tatal- zilier la o sera din comuna. Un venit prea mic pentru a intretine 5 membri ai familiei intr-o casa cu doar…2 camere.

Cand le-am trecut pragul, singurele alimente din casa erau 2 cartofi si o sticla de ulei.

Ne uitam in sus si ne gandim ca viata e nedreapta uneori. Tocmai pentru a mai repara neajunsurile, Alexandra Timar, o tanara din Arad, impresionata de acesti copii din Vaslui, a gandit campania "Adopta o scrisoare!". Oricare dintre noi poate face un gest nobil, si sa ofere un cadou simbolic celor care isi doresc sa gaseasca sub brad, poate doar "o punga de pufuleti sau de mentosane, un croissant cu ciocolata si bomboane".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si