Din pacate, cantaretul de muzica populara si directorul unui ansamblu cunoscut a murit la varsta de 31 de ani din cauza unei boli cumplite. Toti cei care l-au cunoscut sunt in stare de soc si il plang pe cunoscutul artist.

A murit cântărețul de muzică populară Ion Sipoș!

Ionel Sipos, directorul Asociatiei Culturale Ghiocelul din Giroc, s-a stins la doar 31 de ani.
„Cuvintele nu pot inlocui suferinta.

Durerea ne sfasie sufletul. Speranta, iubirea, viata a murit odata cu tine, odata cu tine copilul nostru minunat. N-am stiut ca viata inseamna 31 de ani…am crezut ca dorinta ta de viata e mai presus de orice. Zambetul tau, voiosia ta, tineretea ta ne-a incurajat…ne-ai tinut vii, am trait prin tine si cu tine suflet bland. De azi (n.r. joi) dragul nostru Nelutu, ai ales sa stai intre ingeri, ai ales sa ne privesti din cer… Dumnezeu sa te odihneasca in pace suflet bun!”, au transmis parintii lui Ionel Sipos, potrivit banatulazi.ro.

A murit cântărețul de muzică populară Ion Sipoș!

Daniela Ploia se simte cu inima franta.
„Adio,DRAG PRIETEN SI COLEG! Sunt sigura ca, dincolo, in fata Judecatorului suprem, vei fi, la randu-ti, demn si recunoscator pentru virtutile cu care ai fost inzestrat pe Pamant, si ca, desigur, esti gata de a o lua mereu, si mereu, de la capat! Dumnezeu sa te odihneasca in pace si lumina! Condoleante Familiei!”, a scris cantareata Daniela Ploia pe pagina sa.

In ultimele saptamani, acesta slabise foarte mult si a fost tintuit la pat, pana in ultimele clipe. Nelutu Sipos, cum ii spuneau prietenii, va fi inmormantat duminica, de la orele 13.00, la cimitirul din Giroc. In urma sa raman o sotie indurerata, dar si foarte multi prieteni si fani care ii apreciau munca de la ansamblu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si