Marian avea 44 de ani, dar destinul a fost crunt cu el. Bărbatul a suferit un accident teribil de muncă la Padova, la o oțelărie. Incidentul s-a petrecut în data de 13 mai 2018, atunci când oțel topit la peste 1.300 de grade a căzut pe mai mulți muncitori.

După aproape opt luni de suferință și chin, Marian Bratu, s-a stins pe un pat de spital din Padova, în după amiaza zilei de 26 decembrie.

Marian este a doua victimă a acestui cumpplit accident de muncă, asta după ce Sergiu Todiță, un cetățean al Republicii Moldova, a murit în data de 5 iunie.

S-a chinuit timp de opt luni

Marian Bratu se afla în secția de Reanimare a spitalului din Padova, el fiind în comă indusă timp de opt luni. Doctorii au constatat că în ziua de Crăciun el nu mai răspunde la stimulii externi și au concluzionat că nu mai pot să facă nimic pentru a-i salva viața.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Acum sunt probleme mari pentru reprezentanții oțelăriei pentru că aceștia trebuie să răspundă pentru dublu omor din culpă, dar și pentru violarea mai multor norme de siguranță în câmpul muncii.

Familia lui Marian este în doliu și în loc să se pregătească pentru sărbătorirea Anului Nou, se pregătesc de înmormântarea lui Marian.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si