Întâmplare cu adevărat bizară în Africa de Sud. Nomveliso Nomasonto Modyi, o tânără în vârstă de 33 de ani, a murit fulgerător în timp ce era însărcinată în luna a noua.

Tânăra, care mai avea cinci copii, a născut în mod surprinzător, deși era moartă de 10 zile. Angajații de la pompe funebre au fost cei care au făcut descoperirea șocantă.

O tânără a născut la 10 zile după ce a murit 

Șocat de cele întâmplate, patronul firmei de pompe funebre susține că angajații săi au rămas traumatizați.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"Când am vrut să luăm trupul și să-l băgăm în sicriu, am găsit bebelușul mort între picioarele ei. Ne-am speriat atât de tare încât nici nu am mai stat să vedem dacă era băiețel sau fetiță. Lucrez în domeniu de peste 20 de ani, dar nu am mai văzut așa ceva! Chiar și după naștere, burta ei a rămas umflată.", a declarat bărbatul.

În urma descoperirii, bebelușul a fost îngropat alături de mama sa, în același sicriu.

O tânără a născut la 10 zile după ce a murit 

Mama tinerei, Madzala Mdoyi, 76 de ani, a recunoscut că fiica sa a murit brusc, după ce a simțit că rămâne fără aer.

"Am peste 70 de ani, dar nu am mai auzit de așa ceva. De ce i s-a întâmplat asta fetei mele? Fac apel la toți oamenii educați, care știu mai bine, să ne ofere un răspuns.

Am fost îndurerată când a murit, acum durerea e de două ori mai mare! Doamne, fă lumină!", a declarat mama tinerei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si