Cauza incendiului, survenit la Badalona, provincia Barcelona, este încă necunoscută, precum şi identitea şi vârsta victimelor, a precizat pentru AFP un purtător de cuvânt al pompierilor din Catalonia.

Dintre răniţi, doi adulţi sunt în stare gravă, au scris pe Twitter pompierii.

Incendiul a fost stins până la prânz, lăsând pagube însemnate în imobilul de zece etaje.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Poliţia suspectază că şi românii se conectaseră ilegal la reţea. Determinarea finală a cauzelor tragediei este investigată de Mossos d'Esquadra.

Incendiul a început cu puțin timp înainte de ora nouă, sâmbătă dimineața, la parter, și s-a răspândit rapid la etajele superioare. Trei persoane au murit: o femeie de 92 de ani, la etajul al nouălea, și doi bărbați cu naționalitate pakistaneză, la etajul opt.

În plus, 32 de persoane au suferit leziuni cu prognostic variabil, dintre care 16 au fost spitalizați în Vall d'Hebron, Sant Pau, Spitalul del Mar și Can Ruti. Un bebeluș sa născut la primul centru, dar a inhalat fumul și rămâne acolo. Un băiat de patru ani a fost externat.

Un bărbat a sărit de la etaj, în gol, de frica flăcărilor din casă, dar a suferit răni minore. Trei adulţi sunt încă în stare gravă, un total de 12 victime fiind încă internate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si