Bucureștiul se situează pe locul 168 dintr-un total de 226 în topul celor mai bune orașe din lume, din punct de vedere al nivelului de trai. Capitala României este surclasată de Cluj-Napoca, Iași și Timișoara, dar și de mai multe orașe din India.

Potrivit studiului realizat de Numbeo, pe primul loc în topul orașelor cu cel mai bun nivel de trai se situează Canberra. Capitala Australiei este urmată de Eindhoven (Olanda), Raleigh (Carolina de Nord, SUA), Adelaide (Australia), Zurich (Elveţia).

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Orașele din România se află aproape toate dincolo de jumătatea clasamentului. Cluj-Napoca este pe locul 106, Timişoara pe locul 126, Iaşi pe locul 143 şi Bucureşti pe locul 168. Clujul a surclasat, însă, orașele americane Miami (108) și Los Angeles (113), conform studiului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si