Sunt imaginile filmate de un elev din clasa a VII-a, de la Scoala Gimnaziala Gheorghe Bibescu, din Craiova si postate pe o retea de socializare. Totul s-a petrecut in urma cu doua zile. Caloriferele din sala de clasa nu functionau, asa ca elevii au hotarat cu diriginta sa tina cursurile in laboratorul de biologie. Decizia nu a fost comunicata si femeii care administreaza scoala. Nemultumita, a doua zi a dat buzna in laborator chiar in mijlocul unei ore de curs.

La un moment dat, profesoara incearca sa-i apere pe copii, dar este intrerupta de femeia extrem de agresiva. Angajata ii acuza ca au distrus bancile, intrerupatoarele si au mazgalit peretii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Diriginta clasei recunoaste ca angajata i-a speriat elevii prin comportamentul sau. Si reprezentantii Inspectoratului Scolar din Dolj au fost sesizati de conducerea scolii si au deschis o ancheta.

Culmea este ca, desi au auzit inregistrarile in care angajata tipa la copii, unii parinti si profesori o victimizeaza tot pe femeie si chiar nu vad cu ochi rai o bataie aplicata minorilor, din cand in cand. Conform Inspectoratului Scolar, administratora scolii este la prima abatere si risca o mustrare scrisa sau avertisment pentru comportament neadecvat.

Angajata nu a dorit sa ofere niciun punct de vedere presei fata de situatia creata.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si