Nimeni nu exclude, insa, nici varianta ca Institutul de Medicina Legala sa fi gresit analizele soferului.

Este sub influenta drogurilor! Au dat verdictul medicii care l-au primit pe tanar de urgenta, dupa accidentul infiorator. Acesta este aparatul de triaj pe care medicii de la urgente realizeaza testele preliminare pentru pacienti. In cazul soferului care a produs accidentul din Floresti, rezultatele au aratat ca tanarul ar fi consumat substante psihoactive.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Tanarul a primit tratamentul de urgenta, dupa care i-au fost recoltate urmatoarele probe de sange cerute de politisti. In laboratoarele Institutului de Medicina Legala rezultatele au fost altele. Specialistii de acolo sustin ca soferul NU a consumat droguri.

Pentru a clarifica situatia, conducerea Spitalului Judetean Cluj a decis sa inceapa o ancheta interna pentru a stabili cine si unde a gresit. Comunicarea acestor rezultate pot schimba si ancheta politiei.

Specialistii antidrog sustin ca substantele interzise nu dispar usor din organism,iar in cazul in care soferul ar fi consumat droguri primele teste ar fi corecte.

In timp ce politia ancheteaza acest caz, soferul se afla in continuare la spital in stare grava. Dupa accident a trecut printr-o operatie complexa, iar medicii incearca si acum sa ii salveze piciorul la care se pune problema de amputatie daca nu va raspunde la tratament.

Iubita lui, care si-a pierdut viata in tragedie, va fi condusa maine pe ultimul drum.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si