Racheal Toma, mama lui Coco, modelul găsit mort în vila lui din Ploiești, în octombrie 2018 trăiește un coșmar din care nu pare să se mai trezească. Femeia nu și-a revenit nici acum după teribila veste și crede cu tărie că fiul ei a fost ucis, nu că și-ar fi luat viața, așa cum au anunțat inițial autoritățile. Și mai dramatic, tatăl lui Coco a murit și el relativ recent, în urmă cu doi ani.

Racheal locuiește acum împreună cu surorile lui Coco în Zambia și în urmă cu câteva zile a postat câteva mesaje sfâșietoare pe contul ei de socializare. Pe 28 ianuarie ar fi trebuit ca familia să se reunească pentru că era ziua de naștere a tatălui lui Coco. Ea a scris două mesaje diferite, la o distanță de 15 minute: unul adresat soțului ei și celălalt către fiul ei, amândoi morți.

Mama lui Coco: ”De ce nu m-ai vrut pe mine acolo, dragostea mea?”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

”Astăzi este ziua ta, dragul meu soț. Îmi este foarte dor de tine. M-ai lăsat văduvă la o vârstă fragedă, cât de fericită eram cu tine. Lacrimile nu se mai usucă, acum fiul tău, Coco, a venit alături de tine. De ce nu m-ai vrut pe mine acolo, dragostea mea? Am rămas fără lacrimi, scriu în timp ce lacrimile îmi curg. Nu voi mai găsi niciodată dragostea voastră, băieți.

Odihniți-vă în pace, dragii mei”, a scris femeia către soțul ei.

Citeste si: Situaţie absurdă în ancheta morţii manechinului lui Botezatu! Medicina legală nu vrea să elibereze raportul pentru că poliţia nu a plătit taxa! Medicul legist, acuzat că ar fi distrus probe importante

”Coto, astăzi este ziua tatălui tău. Fiule, m-ai lăsat fără să-ți iei adio de la cei dragi. Lumea asta este crudă, te-a ucis fără milă. Prietenii în care ai avut încredere, ei sunt cei care s-au întors împotriva ta și te-au ucis. Azi ar fi trebuit să sărbătorim împreună ziua tatălui tău. Lacrimile nu se mai usucă, fiul meu, până ne vom revedea. Te iubesc”, a scris Racheal Toma către fiul ei.

Cazul lui Constantin Toma ”Coco” s-a complicat în ultimele săptămâni, deși inițial s-a bănuit că este vorba despre o banală sinucidere. Coco a fost găsit spânzurat în octombrie 2018, iar poliția a anunțat că tânărul și-ar fi luat viața. Ulterior au apărut indicii că ar fi fost vorba despre o crimă.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si