O publicație elvețiană a reușit să facă un interviu cu Prințul Nicolae și a reușit să obțină de la acesta declarații în premieră legate de culisele îndepărtării sale din Casa Regală a României.

Interviul a fost realizat de cei de la L'Illustre. Totul a avut loc la Geneva, acolo unde Prințul Nicolae se află împreună cu soția sa, Ana-Maria. Interviul a fost publicat în urmă cu câteva zile, pe 27 ianuarie.

Nepotul Regelui Mihai a vorbit pe larg despre viaţa sa şi a detaliat în premieră momentul care a condus la retragerea titlului de principe al României şi excluderea din linia de succesiune la tron, printr-un decret al Casei Regale a României, în august 2015.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"N-am primit niciodată o explicaţie credibilă din partea familiei mele. Decizia a fost luată fără să fiu informat, în timp ce mă aflam în vacanţă în Croaţia. Am fost convocat la Bucureşti şi am fost primit în biroul în care bunicul meu a fost forţat să abdice în 1947, de către mătuşa mea, unchiul meu şi un membru al cabinetului.

Am primit o copie a deciziei fără niciun cuvânt drept explicaţie. N-am văzut niciodată actul original şi nici n-am mai putut să vorbesc cu bunicul meu până la sfârşitul vieţii sale. În mod evident, am fost şocat", a declarat Nicolae al României în cadrul interviului.

Jurnaliştii de la L'Illustré mai scriu că Principesa Margareta, mătuşa lui Nicolae al României, n-a răspuns solicitărilor de a acorda un punct de vedere în această chestiune.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si