Tânăra vrea ca trupul băiatului să fie incinerat, ca să-i poată purta cenușa la gât, într-un pandantiv.

Pumn după pumn, lovitură după lovitură...un copil de un a fost omorât de tatăl lui.

Vineri seara, o femeie a intrat urlând pe ușile spitalului. Spunea că a ajuns acasă și și-a găsit copilul fără suflare. Medicii nu au putut face nimic pentru a-l salva, era prea târziu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Cauza morții era un mister. Pe corpul băiețelului nu existau urme de traumă. Răspunsul a venit odată cu rezultatele autopsiei. Copilul suferise un traumatism cranian sever.

A fost momentul în care oamenii legii au intervenit. În urma interogatoriului, A'kym Henderson, tatăl băiatului, a recunoscut că și-a bătut copilul. Mai târziu, povestea mamei s-a schimbat.

Adevărul e greu de imaginat. Jaimie Howard era acasă și a privit cum fiul ei este atacat de iubitul ei.

Nu a încercat să îl oprească. Nu a fugit să caute ajutor. Din contră, a mințit, a încercat să protejeze monstrul capabil să facă așa ceva propriului copil.

Când era sigură că nu se mai putea face nimic, și-a luat copilul în brațe și s-a dus la spitalul din Macon, Statele Unite. Și a mințit.

Acum, autoritățile spun că cei doi au fost arestați și acuzați de crimă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si