Ideea i-a venit pe moment, insa reteta i-a dat mari batai de cap. Iata de la ce a pornit. Mihai s-a apucat de facut bere artizanala la numai 18 ani. A renuntat pe atunci la facultate si cu 20.000 de euro si-a deschis afacerea. Acum, mai tot timpul e in fabrica. Face totul cu mana lui.

Aici, de fapt, intervine cu adevarat imaginatia. Tanarul a observat ca in urma procesului tehnologic al berii arunca foarte mult malt, asadar s-a gandit sa-l valorifice.

Asa a aparut ideea de paine din bere. Dintr-o singura procesare, maltul ramas ii ajunge pentru 2000 de paini.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Painea pufoasa, cu gust bun nu i-a iesit din prima. A gasit reteta perfecta dupa indelungi incercari, dar efortul a meritat din plin. Clientii care vin in restaurantul lui Mihai sunt fascinati de painea din bere. Painea este servita clientilor din partea casei. Cat despre bere, Mihai vinde halba cu 9 lei, iar in curand va scoate si un sortiment cu aroma de fructe.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si