Un bătrân din Satu Mare și-a ucis vecinul, iar apoi l-a tranșat, asta pentru că a crezut că acesta este extraterestru.

Fapta oribilă a avut loc la Orașu Nou Vii din Satu Mare, pe 26 noiembrie 2018. De atunci, au ieșit la iveală detalii tulburătoare, potrivit presasm.ro. 

 

Citeste si: O fată de 16 ani din Focșani a făcut sex în toaleta unui club și a transmis LIVE TOTUL pe Facebook!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Jurnaliștioi din Satu Mare scriu că victima este din Baia Mare și lucra ca miner. Este vorba de Nicolae Meheș despre care ucigașul a crezut că are origini extraterestre. La un moment dat, între cei doi a izbucnit un scandal, în urma căruia Meheș și-a înjunghiat „colegul de pahar”. Atunci, omului i s-a părut că din victimă a sărit o bucată de metal, lucru care l-a pus la bănuieli.

Crezând că victima ar fi un extraterestru, Meheș și-a întins victime pe o masă și s-a pus pe tranșat.

Citeste si: O mamă din Dâmbovița trăiește DRAMA VIEȚII! A mers să își trezească fetița, dar a găsit-o moartă în pătuț! Avea numai cinci luni! Ce spun medicii despre această moarte subită?

Imediat după ce a comis fapta, bărbatul, îngrozit de ce a făcut, a sunat la 112 și le-a povestit polițiștilor ce s-a întâmplat. Polițiștii au fost șocați când au ajuns la locul crimei.

Aici au descoperit că membrele și capul victimei erau desprinse de corp și aruncate în locuință.

Bărbatul și-a recunoscut fapta, iar acum este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de omor.

 

Sursa: presasm.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si