Meciul a fost unul cu o incarcatura emotionala foarte puternica, Faimosii intrand pe traseu dornici sa nu ajunga la eliminare, si sa nu piarda nici un membru al echipei.
Conditiile de la “cotet” nu sunt deloc favorabile pentru tabara rosie, ce pare demoralizata si epuizata fizic, la un moment dat, diferenta de scor dintre echipe fiind de 8 la 1, in favoarea Razboinicilor.

Costin Gheorghe a suferit o accidentare la glezna, in timpul meciului, avand nevoie de interventie medicala, el fiind transportat la spital pentru investigatii amanuntite. Faimosul a parasit competitia cu lacrimi in ochi, avand regretul ca nu a mai putut lupta pentru echipa sa.

Citeste si: Gălățenii sunt în pericol de poluare după ce un depozit de deșeuri a luat foc!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

“O diferenta mare de scor, cel putin pana la 8-1. Cred ca problema a fost ca ne-am dorit prea mult aceasta victorie si am facut multe greseli pe traseu. Probabil ca la fiecare mica greseala ne agitam prea mult si ajungeam la final destul de panicati.

Toti colegii mei isi doreau sa castigam, dar efectiv nu imi dau seama ce s-a intamplat la final. Se pare ca Razboinicii au fost mai buni si astazi”, a declarat Andrei Botoaca la finalul jocului de protectie.

Din cauza procentajelor mici, Ciprian Maris a fost nominalizat automat la duelul de eliminare, iar Ion Surdu a fost nevoit din nou sa rosteasca numele celui care il va infrunta pe Ciprian la duel.

“Am mai trecut prin asemenea dueluri, pot sa spun ca sunt un luptator si voi lupta pana la capat. Imi doresc sa raman in continuare, dar fiecare dintre noi isi doreste acelasi lucru. Sunt sigur ca cel care va veni cu mine la duel va da totul, pe traseu, pentru a castiga, asa ca va fi un duel foarte incins, iar cel care va fi mai bun va ramane in joc”, a spus Ciprian Maris, dupa ce a aflat ca este nominalizat.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Pentru a decide cine merge la duel, baietii din tabara Faimosilor au discutat, luand in calcul faptul ca accidentarea lui Costin Gheorghe ar constitui un dezavantaj pentru el si nu ar fi corect sa intre la duel, asa ca Andrei Botoaca a fost cel nominalizat pentru a-l infrunta pe Ciprian Maris.

Citeste si: Declaraţiile INCREDIBILE ale surorii lui Costin Gheorghe după ce "faimoşii" au pierdut vila! Ana face dezvăluiri şocante despre fratele ei! "Dormea sub pat sau în curte, pe iarbă!" EXCLUSIV!

In urma duelului de eliminare, pe care Andrei Botoaca l-a castigat cu scorul de 3 la 0, aventura in Republica Dominicana a luat sfarsit pentru Ciprian Maris.
“Vreau sa va spun ca am incercat sa il sabotez pe <Giubi> (n.r. Andrei Botoaca). Aseara i-am dat mai mult de mancare, in ideea ca poate va fi mai lent pe traseu, dar nu mi-a iesit J. Ma bucur tare mult ca am luat parte la acest fenomen numit <Exatlon>. Este foarte greu sa descriu in cuvinte ceea ce am trait aici, senzatiile, oamenii pe care i-am cunoscut, intreaga echipa, practic cu totii au fost familia, timp de trei luni, cat am stat in competitie. M-am atasat foarte mult de toti, imi sunt foarte dragi, ii iubesc ca pe fratii mei, surorile mele. Nu prea pot sa vorbesc, imi vine sa plang, dar de fericire, pentru ca m-am aflat aici, am concurat, am dat tot ce am putut mai bun din mine. Nu mi-e rusine ca merg acasa! Nu mai pot sa vorbesc … imi vine sa plang … chiar imi e tare greu acum sa ma despart de acesti oameni. Acest concurs a insemnat foarte mult pentru mine. Este experienta vietii mele” a declarat Ciprian Maris, cu lacrimi in ochi, la finalul duelului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si