Nicolae Robu este decis ca orasul pe care il conduce sa fie cunoscut in intreaga lume pentru diversitatea florilor si a copacilor.

Primarul Nicolae Robu a pus mana pe lopata si s-a apucat de plantat salcii si magnolii. De fapt, edilul doar a dat startul unei actiuni in care se doreste plantarea a 230 de specii de arbori pe malurile Begai. Asa, Timisoara vrea sa-si castige faima de orasul florilor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Fântâna Game of Thrones! Cum s-au gândit cei din LA să anunțe premiera filmului

Inspiratia i-a venit din vacantele petrecute in strainatate Nu exista concediu din care sa nu imprumute idei de infrumusetare a orasului, mai ales cand vine vorba de flori sau aranjamente florale. Miracle Garden, celebra gradina din Dubai vizitata de Robu in urma cu 3 ani a contribuit masiv la schimbarea "la fata" a Timisoarei.

Transformarea Timisoarei a inceput in 2013, atunci cand au fost plantati zeci de palmieri pe strazile din oras. Timisoara a primit atunci numele de Palmisoara.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si