Femeia a mărturisit că înainte de tragicul incident s-au certat dintr-un motiv șocant.

Bărbatul era măcinat de gândul că o pierde din cauza fumatului, după ce cancerul a răpus-o pe prima soție.

Bărbatul a mers pe un pod aglomerat din Mărăcineni și s-a spânzurat, sub ochii martorilor. Rudolf Heinz avea 48 de ani şi de câteva luni era căsătorit civil cu o româncă, mai tânără cu 22 de ani.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

"Eram în dreapta cu un coleg de al meu şi am văzut ceva atârnat. Am ajuns jos de la garaj şi m-am uitat cu binoclul de acolo și l-am vazut spanzurat", spune un martor.

Citeste si: Ce-a zis Andreea, românca moartă de la Paris, înainte să cadă în gol 12 metri, în timp ce stătea la poză! Declarații sfâșietoare făcute de iubitul ei

"Ne iubeam, urma ca în iunie să facem cununia religioasă și apoi nunta la Viena. Ne-am hotărât să avem și copii", spune tânăra.

CRISTINA JIPA, ofiţerul Stării Civile din comuna Mărăcineni: L-am cunoscut pe domnul Heinz în momentul in care au depus actele pentru oficiera casatoriei. Domnul nu era cetatean roman, doamna era de curand domiciliata in comuna Maracineni.

Duminică au avut o ceartă

"După ce a avut o fată cu prima soţie, Rudolf a făcut vasectomie, dar în urmă cu trei săptămâni a mers la o clinică din Germania pentru a face operaţia inversă, ca să avem copii. Duminică el a vrut să facem dragoste, dar l-am refuzat. I-am spus că e încă devreme, că e periculos, că n-a trecut perioada prescrisă de medic. Din cauza asta s-a supărat", spune tânăra, citată de Adevărul.

Femeia a dezvăluit, în fața oamenilor legii, motivele șocante care l-ar fi condus spre moarte

"Prima lui soţie a decedat în 2016 de cancer. Pentru el era o dramă că eu fumam. Mă implora să mă las de ţigări. Era convins că o să mor şi eu de cancer. Duminică seară m-a văzut fumând şi a făcut o criză. M-a auzit expectorând şi i s-a pus pata. A plecat supărat de-acasă, a înnoptat la hotel", povestește tânăra.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si