S-a decis! Violeta Alexandru a fost aleasă la șefia PNL. Care a fost reacția lui Rareș Bogdan

Violeta Alexandru este noul președinte interimar al PNL înlocuindu-l pe Cristian Bușoi, acesta demisionând imediat după alegerile europarlamentare, în urma rezultatelor slabe pe care PNL le-a avut în București. Consilierul președintelui PNL, Violeta Alexndru, a fos propusă, marți, de Ludovic Orban, președinte interimar al PNL București, potrivit Agerpres.

Citeste si: Anunț de ultimă oră în legătură cu pensiile românilor

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

„Am considerat că Violeta Alexandru este omul potrivit să producă o schimbare la faţă a PNL, în Bucureşti. Este o persoană serioasă şi extrem de pregătită profesional şi o persoană care are capacitatea să recredibilizeze PNL”, a afirmat Ludovic Orban.

Violeta Alexandru, aleasă la șefia PNL. Reacția lui Rareș Bogdan

Violeta Alexandru a declarat: "Înţeleg să fac echipă, nu este un proiect despre mine ca persoană".

Violeta Alexandru, președinte interimar PNL București, mai spune că în noua sa funcție se va baza pe două principii esențiale, acestea fiind toleranţă zero faţă de PSD în ceea ce priveşte abuzurile şi modul în care risipeşte banii publici.

Citeste si: Contractul de management financiar încheiat între primărie şi directorii de şcoli este legal. Decizia Tribunalului Bucureşti

Fostul lider al PNL Bucureşti, Cristian Buşoi şi-a arătat susţinerea la şedinţă pentru ca Rareş Bogdan să fie liderul organizaţiei liberale din Capitală.
În timpul desfășurării reuniunii BEX, europarlamentarul Rareș Bogdan a făcut o declarație de presă, afirmând că ar fi încântat ca Violeta Alexandru să fie propusă pentru şefia PNL Bucureşti, precizând că este un om foarte valoros pentru partid.

Rareș Bogdan a mai spus că aceasta putea să fie propusă şi pe lista alegerilor europarlamentare. „Dacă ar fi Violeta Alexandru nu pot fi decât încântat, a muncit fantastic door to door şi la întâlnirile televizate. E un om foarte valoros. Putea fi bine pusă şi pe lista de europarlamentare, la forţa pe care o are, pentru că e un om foarte bun. A fost alături de Cioloş, după care a venit alături de noi, fiind consilierul domnului Orban şi apoi a devenit cred membru la Sectorul 1.", a afirmat, marți, Rareș Bogdan.

Într-o săptămână, Violeta Alexandru trebuie să propună liderii organizaţiilor PNL de sector, conform surselor liberale pentru Mediafax.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si