Trei prieteni de-ai Elenei Udrea si Adrian Alexandrov si-au facut aparitia la locuinta din Corbeanca. Au adus o punga mare cu alimente si baxuri de apa.

Adrian Alexandrov a petrecut cateva minute in curte alaturi de micuta Eva, in compania barbatului care a venit in vizita si care avea de asemenea o fetita in brate. Cei doi au discutat, au ras si s-au jucat cu catelul.

Dupa zid a stat in permanenta o persoana ce parea ca se ascunde, cel mai probabil Elena Udrea- s-a jucat cu fetita care era in bratele lui Alexandrov si le-a facut o poza celor doi tatici in curtea casei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Ce planuri are Elena Udrea în România. Iubitul ei a dezvăluit tot

Singura care a stat in permanenta in casa a fost Elena Udrea. Cea care a scos-o pe micuta Eva la plimbare a fost mama fostului ministru. Imbracata lejer a dat cateva ture prin fata casei cu caruciorul in care se afla fetita.

De ochii vecinilor, insa, Elena Udrea nu s-a putut ascunde.

Unul dintr ei a povestit ca vazut-o relaxata si zambitoare.

Intre timp, Adrian Alexandrov este si cel care se ocupa de curatenie. Dis-de-dimineata a luat matura in mana si a inceput sa curete curtea. La un moment dat a venit sa salute si presa.

Elena Udrea a fugit in Costa Rica în februarie anul trecut. 8 luni mai tarziu, ea fost retinuta si, ulterior, arestata. Doua luni a stat dupa gratii fostul ministru al turismului iar acum a decis sa se intoarca in Romania.

Ea a fost condamnata la 6 ani de inchisoare in dosarul gala Bute, dar pedeapsa a fost suspendata dupa ce curtea constitutionala a calificat drept ilegala constituirea completului care a dat sentinta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si