In 6 tari deja, platforma de socializare nu mai lasa utilizatorii sa vada numarul de aprecieri pe care il are o fotografie. Doar cine a postat are acces la aceasta informatie.
Scopul este nobil- stoparea goanei dupa like-uri, dar efectele ar putea fi dezastruoase pentru cine a devenit vedeta on-line.

Peste 500 de milioane de utilizatori ai acestei aplicatii vor fi afectati de noul sistem impus.


In prezent, sapte tari au deja impus algoritmul. Este vorba despre Japonia, Canada, Irlanda, Italia, Brazilia, Australia si Noua Zeelanda. Statele Unite si Marea Britanie sunt urmatoarele pe lista.

Citeste si: Un tigru a scăpat din mașina proprietarului și a început să se plimbe pe stradă fără botniță

Citeste si: Bon Jovi şi The Cure vor cânta mai mult de 2 ore în Piaţa Constituţiei din Bucureşti

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Psihologii ne avertizeaza ca aceasta goana dupa like-uri este extrem de periculoasa si cauzeaza tulburari grave de comportament.

Initiativa celor de la Instagram este privita cu ochi buni de sociologi si psihologi.
Cei mai mai ingrijorati sunt influencerii de top…si au ajuns sa faca din Instagram un business.


Ruxi este este unul dintre cei mai cunoscuti influneceri din Romania. Contul ei este urmarit de aproape jumatate de million de oameni, iar pozele ei aduna mii de aprecieri.

Citeste si: Româncă din Italia a ajuns în arest după ce a bătut o fetiță de 2 ani pe care trebuia să o îngrijească

Citeste si: Cazul Sorina. Prima reacție a asistentei maternale după ce a aflat că fetița poate pleca în SUA! Ce spun acum soții Sărămăt| EXCLUSIV

Nu este un secret ca foarte multa lume a inceput sa castige bani frumosi din Instagram, asadar aceasta schimbare le poate afecta veniturile.

O vedeta on-line din Australia, tara in care instagramul a schimbat deja regulile, ameninta ca isi va sterge contul care are 10 milioane de urmaritori.
Altele sustin ca au atras doar 10 noi fani in loc de mii intr-o zi! Ce se va intampla pana la urma ramane de vazut.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si