In judetul Sibiu, puhoaiele au maturat o localitate intreaga: cu o forta inspaimantatoare, apele pline de mal au inundat case si au mutat din loc masini. Vestile proaste nu se opresc aici. Meterologii ne anunta ca suntem in continuare sub cod galben de ploi.

In fata viiturii puternice, masinilie au parut jucarii. Puhoaiele si-au facut albie din drum si au dus autoturismele pana departe.

Suvoaiele au navalit cu putere in case si au lasat, in locul avutiilor, parca tot noroiul din lume. In fata dezastrului, oamenii se intreaba cum de au ramas in viata.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO ȘOCANT! O măicuţă împinge un bărbat pe şinele de cale ferată în gara din Vaslui

Localnicii povestesc ca prapadul s-a iscat dupa o ploaie scurta, dar puternica. In doar cateva minute, debitul raului s-a triplat, iar puhoaiele au inundat tot. Norocul oamenilor a fost ca s-au adapostit la timp in poduri.

Aproape jumatate de tara e sub cod galben de ploi puternice, iar vremea urata le-a stricat deja cheful de vacanta turistilor de la malul marii.

In jurul amiezii, cerul s-a intunecat brusc si vantul in rafale i-a alungat de pe plaja.

Turistii care n-au avut pelerine de ploaie, s-au adapostit la terase. La vacanta nu renunta si mizeaza pe vremea imprevizibila.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si