Mama fetei: Filmuletul a ajuns, prima data l-am postat eu. A zis el ca nu am tupeu sa-l postez si am zis ca hai sa-ti arat ca am tupeu sa-l postez. Am lasat 5 min in care s-au adunat 5 sute si ceva de vizualizari, asa. Pe urma l-am sters.

Senina si fara urma de remuscare dupa ce si-a filmat fetita abuzata de concubin, mama copilei socheaza prin declaratii.

A fost audiata ieri, intreaga zi, iar dupa marturiile halucinante a fost eliberata.

Pana astazi a locuit sub acelasi acoperis cu minora si cu iubitul pedofil, care a batjocorit-o pe cea mica in fata camerei.

Mama fetei: El n-a putut s-o suporte pe fetita mea, mi-a zis sa o trimit la tatal ei, ca el nu e obligat s-o tina si de acolo a pornit toata chestia asta.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Cu alte cuvinte, abuzurile sexuale la care copila de 5 ani a fost supusa de concubinul mamei au inceput in urma cu jumatate de an.

Cu toate acestea, femeia a decis sa ramana cu individul desi autoritatile i-au oferit o cale de iesire.

Mama fetei: Ieri, autoritatile mi-au zis daca vreau sa raman in centru maternal si am refuzat fiindca eu am zis ca vreau sa plec acolo la mine de unde sunt, din Hunedoara.

Pur si simplu am refuzat pentru ca nu, eu sunt o persoana foarte orgolioasa si nu.

La fel de socant e faptul ca, ieri, in ciuda anchetei declansate de DGASPC, copilul n-a fost luat din casa ororilor.
Inspectorii au constatat ca femeia nu e capabila sa aiba grija de copila, dar cu toate acestea fetita a mai stat sub acelasi acoperis timp de 24 de ore.

Doar dupa insistentele jurnalistilor, reprezentantii DGASPC au luat masuri.

Adina Lascan- DGASPC Vrancea: Intrucat nu prezinta garantiile morale pentru a oferi un climat favorabil pentru o dezvoltare normala a acestui copil, ne-am adresat instantei de judecata cu solicitarea eliberarrii ordonantei presedintiale astfel incat sa putem institui o masura de protectie speciala pentru minori.

Micuta a fost luata din casa abia astazi, spre amiaza si va fi plasata in grija unui asistent maternal profesionist. Oroarea nu pare sa revolte, insa, vreo autoritate.

Iubitul asa zisei mame este cercetat in continuare, in libertate, la fel si femeia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si