Sumele castigate lunar de interlopi depaseau 20 de milioane de dolari. Mascatii au fost nevoiti sa sape la propriu dupa probe.

Zeci de mascati, inarmati cu pistoale si caini de lupta au descins la sase dimineata la casele mai multor barbati, banuiti de trafic de migranti, clonare de carduri, omor si tentativa de omor. Suspectii ar fi facut fraude imense pe teritoriul Mexicului, in Statele Unite, dar si la noi in tara.

Ca sa gaseasca probe, politistii au venit inarmati cu tarnacoape, sape, dar si cu o scara, cu ajutorul careia au cautat in podurile caselor.

Mascatii au fost nevoiti sa sape in pamant si sa caute in fiecare colt al casei, chiar si in poduri, ca sa gaseasca probele incriminatorii. Zeci de apropiati ai suspectilor au incercat sa treaca de jandarmi si sa intre in curtile celor banuiti.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Cand au vazut insa ca nu reusesc, au impanzit strada si au urlat din toate puterile. Fiindca intr-un dintre case ar fi fost o minora insarcinata careia i s-ar fi facut rau, vecinii au chemat ambulanta.

Pistoale, sute de bacnote in euro, lire, dolari, ceasuri de lux, carduri de memorie, laptopuri, tablete si multe altele au fost gasite in vilele clanurilor respective. Din curti, mascatii au ridicat in jur de 10 masini de lux, in valoare de sute de mii de euro, din care au prelevat si amprente.

Vlad Petrișor, reporter Stirile Kanal D: Gruparea era coordonata din Mexic de un roman extrem de periculos, poreclit Rechinu'.

Pe langa alte infractiuni si chiar crime, el se ocupa ca aparatele de clonat cai sa fie montate pe bancomate. Imediat a fost demarata o ancheta de amploare de catre cei de la FBI care au colaborat cu politistii romani si procurorii DIICOT.

„Rechinu'” este stabilit de mai bine de zece ani in Cancun, unde detine proprietati de lux. In 2018, bodyguardul lui a vrut sa devina liderul gruparii care trecea imigranti ilegali din Mexic in Statele unite, numai ca Rechinu si-ar fi pus angajatii sa-l omoare. Mai intai l-ar fi amenintat, apoi l-ar fi ucis cu sange rece, chiar in mijlocul strazii. La data respectiva, tatal barbatului acuza ca fiul sau a fost ucis pe nedrept.

„Rechinu'” si alti apropiati ai sai au fost arestati in Mexic, in luna aprilie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si