Cei de la DIICOT banuiesc ca Gheorghe Dinca ar avea legaturi si cu o retea de trafic de persoane. Ar fi gasit filmari compromitatoare in calculatorul lui.

In computerul personal, suspectul de crime in serie Gheorghe Dinca tinea- potrivit unor surse din ancheta- o gramada de imagini explicite cu tinere in ipostaze deocheate. Procurorii verifica daca nu cumva exista printre ele si scene sexuale cu minori.

In plus, sunt expertizate aparatul de fotografiat si cele patru telefoane de pe care individul vorbea folosind cartele reincarcabile. Ar fi ore intregi de convorbiri, unele suspecte.

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul crimelor din Caracal. Ce li s-a transmis avocaților

Cel mai des apare numele unui vecin- care a fost adus astazi la audieri. Doar ca pana sa-l supuna la interogatoriu, politistii din Caracal au mai comis o gafa. S-au dus peste altcineva in casa- care avea acelasi nume- noroc ca si-au dat seama la timp ca au gresit persoana.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

In cele din urma, barbatul a dat explicatii procurorilor. Se pare ca la el in casa a fost gasit cel de-al patrulea telefon de pe care parintii Alexandrei au fost sunati.

Daca acum a parut timorat, in urma cu doua saptamani povestea ca-i era prieten de nadejde celui care a marturisit ca ar fi torturat si ucis cu sange rece doua adolescente. Il ajuta la treburi prin curte, dar nimic mai mult, spunea el.

Inca de la inceputul acestui caz, reporterii Stirilor Kanal D au aflat ca, inainte ca Alexandra sa sune la 112, Dinca era in vizorul celor de la DIICOT, care-l banuiau ca ar face parte dintr-o retea de trafic de persoane si ca ar fi livrat proxenetilor fete in Italia, Anglia si Germania.

Asadar, ii stiau si masina argintie cu geamuri fumurii in spate cu care ar fi racolat victimele la ocazie.

Autoturismul era filat inclusiv de Brigada de Operatiuni Speciale Craiova, iar fiul suspectului- casatorit si stabilit in Italia- e banuit ca ar face si el parte din grupare, spun aceleasi surse din randul procurorilor.

Gheorghe Dinca participa si el la perchezitia informatica a calculatorului si telefoanelor- care se faca la Politia din Caracal,unde a fost adus un laborator mobil.

Citeste si: Alexandru Cumpănașu, la Kanal D: „Eu nu cred că nepoata mea a murit”

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Tot aici, dar pe alta usa au intrat si parintii Alexandrei. Anchetatorii i-ar fi chemat in alt birou- sa-i intrebe daca se constituie sa nu parte civila in dosar- iar ei au refuzat, motivand ca nu pot pune pret pe viata copilei.

Totodata, spune unchiul fetei, ar fi fost intrebati care este parola si modalitatea de deschidere a telefonului Alexandrei, pe care l-au gasit zilele trecute intr-un parc din Caracal.

De asemenea- familia Alexandrei e hotarata sa ceara o contraexpertiza la un institut din strainatate, dar asta s-ar putea intampla abia peste o luna, dupa ce va fi gata raportul medicilor legisti de la noi.

Citeste si: VIDEO| Cum ne apărăm de agresori


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si