Vasile, tanarul de 18 ani care ar fi avut un viitor stralucit, a fost cautat de politie si de parinti timp de doua zile, fara niciun rezultat.

Disparuse in mod bizar sambata noapte, dupa ce a fost la o discoteca din provincia italiana Cremona. A plecat din club, spunandu-i unei prietene ca se simte trist si ca se duce pe jos, spre casa.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: Gestul incredibil al unui bărbat. Și-a otrăvit cei patru copii, apoi i-a ucis

In drum spre locuinta parintilor din Palazzo Pignano, pe o strada intunecata, tanarul fotbalist a fost lovit de o masina si aruncat pe marginea drumului. Soferul, in varsta de 25 de ani, a fugit de la fata locului. S-a intors abia dupa 36 de ore, cand politistii au gasit trupul romanului intr-un sant.

Descoperirea socanta a tinut prima pagina a ziarelor din Italia.

Familia lui Vasile este cutremurata de moartea subita a fiului. Erau cu totii stabiliti in Italia inca de cand tanarul era doar un copil.

Răpusă de durere

Vasile se visa un fotbalist de renume, iar pana sa moara jucase la cateva echipe locale.

Mama baiatului, rapusa de durere, a postat pe retelele de socializare un mesaj sfasietor: „Hai, bombardierule, întoarce-te acasă la mama și hai să juc?m (fotbal- n.r.)

cum făceam înainte, te rog. Vino, iubire, fiindcă-mi lipsești mult, te iubesc foarte mult, dragostea mea. Te-au ucis ca pe un câine”.

Soferul in varsta de 25 de ani, care l-a lovit mortal pe tanarul roman, ar fi declarat politistilor ca nu l-a vazut pe sosea. N-ar fi stiut ca accidentase un om, ci un parapet si ar fi spus ca adormise la volan in momentul impactului. Politistii italieni fac acum cercetari.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si