E clar că o româncă sexy este luptătoare de wrestling în America. “Elizabeth Chihaia este cunoscută peste Ocean sub numele de Scarlett Bordeaux şi practică wrestling profesionist. Deşi este născută la Chicago, superba luptătoare a crescut în România, alături de bunici, până la vârsta de patru ani. Acum, Elizabeth a primit o şansă unică în viaţă, aceea de a lucra pentru celebra companie WWE”, a scris telekomsport.ro.

O româncă sexy este luptătoare de wrestling în America. Elizabeth Chihaia e vedeta pictorialelor fierbinţi

În vârstă de 28 de ani, Elizabeth Chihaia s-a apucat de wrestling în 2012, dar până în prezent nu şi-a făcut apariţia decât într-o singură promoţie importantă, IMPACT Wrestling. Contractul ei cu fostul TNA a fost reziliat chiar în această vară, iar acum a intrat pe radarul WWE. Până atunci, fanii pot admira pictorialele în lenjerie intimă sau în costum de baie ale superbei blonde.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

O româncă sexy este luptătoare de wrestling în America. Se află într-o perioadă de probă 

Nu mai e un secret că o româncă sexy este luptătoare de wrestling în America. Conform Squared Sirens, Elizabeth se află în prezent în Orlando, Florida, la Performance Center, numele sub care este cunoscută pepiniera companiei lui Vince McMahon. Ea se află astfel într-o perioadă de probă, iar dacă WWE va decide să îi ofere un contract, ar putea fi văzută în curând în showurile săptămânale WWE, Raw şi SmackDown.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si