În urma evenimentului două persoane de pe nava de croazieră au fost preluate de cadrele medicale de pe ambulanţă pentru investigaţii medicale.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea, sâmbătă dimineaţa, un cargo sub pavilion străin s-a ciocnit de o navă de croazieră în timp ce naviga pe Dunăre, în zona Milei Marine 43.

“În urma evenimentului de navigaţie, nava de croazieră a suferit mai multe avarii, în zona suprastructurii.

Ca urmare a acestui eveniment, două persoane au fost preluate de Serviciul de Ambulanţă Tulcea pentru efectuarea de investigaţii medicale”, au precizat reprezentanţii IPJ Tulcea.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: Numărul cazurilor de infecţie cu virusul West Nile din acest sezon a ajuns la 60

Citeste si: Alte 40 de cazuri nou-confirmate de rujeolă au fost raportate în ultima săptămână

Citeste si: O adolescentă de la un centru de plasament, dată dispărută, după ce a plecat de la şcoală şi nu s-a mai întors- FOTO

Persoanele rănite sunt pasageri pe nava de croazieră. Sursa citată a menţionat că în urma incidentului nu s-a produs poluarea mediului sau blocarea şenalului navigabil.
Nava de croazieră, care are la bord aproximativ 165 de pasageri, şi-a continuat drumul spre portul Tulcea, iar cargoul a rămas la locul producerii evenimentului.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul.

De asemenea, în acest caz, a fost întocmit dosar penal pentru distrugere din culpă şi vătămare corporală din culpă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si