”Niciodata nu am arătat în fața ei că plâng, că mă doare...Îmi amintesc că mergeam undeva și mama mă pipăia, să vadă cu ce m-am îmbrăcat, cum îmi stătea fusta, cum îmi stătea bluză, sau să vadă cum sunt, dacă sunt bine, fiindcă, atunci când eram mică, tata mă mai lovea. Eu o lăsam să termine și apoi mă duceam în cameră și plângeam, să nu simtă ea”, a spus cu ochii în lacrimi Ella de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, lacrimi amare atunci când a vorbit despre mama ei oarbă

Citeste si: Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei s-a despărțit de Andra după ce a văzut imaginile cu ea și None?

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei pleacă din competiție?! Prima ceartă cu Livian: "Nu mai pot"

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Am suferit mult, probabil de aceea, m-am deschis așa mult în fața bărbaților și am suferit, pentru că eu am nu am simțit dragostea de tată.

Ella de la Puterea dragostei, copilărie grea! A plecat de acasă de la 16 ani din cauza bătăilor: ”Nu am simțit niciodată dragostea de tată”
Ella de la Puterea dragostei, copilărie grea! A plecat de acasă de la 16 ani din cauza bătăilor: ”Nu am simțit niciodată dragostea de tată”

A fost mai greu din pricina religiei (n.r.

penticostală), am fost percepută mai diferit, în sensul că eu nu aveam voie să port pantaloni sau colanți și primeam bătăi dacă o făceam. Apoi, am ajuns la adolescență și aș fi dorit să discut problemele specifice vârstei, dar eu în loc de un sfat primeam o palmă! Poate și acesta a fost motivul ca, la un moment dat, să mă decid să plec de acasă. Aveam 16 ani și multe semne ale violenței tatălui meu pe spate.

Citeste si: Ligi de la Puterea Dragostei, imagini înainte de operațiile estetice! Roxana, fosta concurentă, a avut o reacție dură când a văzut-o pe blondină: "Înainte de plastificație"

Citeste si: Poza cu Mary de la Puterea Dragostei care i-a uimit pe toți! "Ai slăbit rău"

Citeste si: Nelson Mondialu, dezvăluiri despre Bianca de la Puterea Dragostei, iubita lui Livian: "Părul lung și mintea scurtă"

Nu mai suportam. Degeaba încerca mama să fie bună, nu avea putere în fața tatălui meu, care, din cauza mea o lovea și pe ea. Asta a fost atunci, acum, spun că, indiferent ce s-a întâmplat, eu îmi respect și îmi iubesc părinții nespus, cu bune și cu rele”, a mai spus bruneta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si