Alegerile prezidențiale din luna noiembrie le-ar putea aduce elevilor o nouă zile libere, cel puțin în anumite școli. Asta pentru că, de obicei, alegerile de orice fel duc la închiderea școlilor pentru o zi, în vederea transformării acestora în secții de vot.

Citeste si: Voucherele de vacanţă nu vor mai putea fi folosite ca până acum. Noile reguli

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

În condițiile în care au loc alegeri în ziua următorare, inspectoratele școlare decid punctual, și de la caz la caz, închiderea instituțiilor puțin mai devreme, pentru ca organizatorii să aibă timp să aranjeze totul. În anumite școli, asta înseamnă că dau liber ziua întreagă, scrie spynews.ro.

Citeste si: VIDEO| Vacanță de vis în Bucovina. Prețurile la cazare

Elevii din învățământul primar mai au puțin și intră în vacanța de toamnă, ca în fiecare an. Astfel, în perioada 26 octombrie – 3 octombrie, copiii din clasele primare și învățământul preșcolar se vor bucura de o săptămână de stat acasă. Însă, dacă instituțiile lor de învățământ vor decide închiderea școlilor înainte de alegeri, se vor mai bucura de o zi liberă în noiembrie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si